Beställning/Köp

För att genomföra en beställning via webbshoppen måste man vara myndig (18 år) eller alternativt ha målsmans skriftliga godkännande. Avtal angående köp träffas först när beställningen är konfirmerad via orderbekräftelse vilken skickas till er med mail.
Utlänska/ Svenska köpare ombeds att mejla eller ringa innan ett eventuellt köp av Motorcyckel
JWC Enterprise förbehåller sig rätten att neka köp.

Priser

Priserna gäller med reservation för omständigheter som ligger utanför vår möjlighet att kontrollera (Force Majeure). Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel som kan medföra prisändringar.

Priser på nya varor visas alltid inklusive 25% moms.

Begagnade varor utan moms visas utan moms i annonsen.

Alla varor som säljs utanför EU tillkommer det tullkostnader och detta inkluderar inte i priset i internetbutiken, utan tillkommer detta får kunden betala utöver.

Betalning

Beställningar gjorda via webbshopen betalas genom insättning på bankkonto, Bankgiro, Swish eller direktbetalning via din internetbank .Se info betalning.

Leverans

Fordon och delar är begagnade om inget annat sägs. Det är tillrådligt att titta på plats för att undvika/minimera en senare besvikelse.

Transport- och exportkostnader är inte inkluderat i priset, om inget annat uppgetts.

Leveranstiden varierar beroende på vad som skall transporteras, vilken storlek osv.
Det tar mellan 2 och 9 arbetsdagar för varor. .

Vi har även möjlighet att transportera och hämta med vår VW LT. Vi kan även ordna transport med kranbil eller tung lastbil. Ring eller mejla för vidare information.

Inga hinder att hämta eller lämna vid vår butik och verkstad i Uddevalla.

Lagerstatus

Lagerstatus på våra produkter avser vårt webblager. Men det kan vara saker som ännu inte har hunnits att läggas ut på webbshoppen eller kanske är på väg in. Ring eller mejla gärna och fråga om andra delar eller motorcyklar.

Frakt

Vi använder DHL Express, Schenker, PostNord och Bussgods. Frakt- och emballagekostnad tillkommer.

Transport- och exportkostnader är inte inkluderat i priset om inget annat uppgetts.

Garanti

Garantier gäller enligt Svensk Konsumentköplag.

Men man bör vara medveten om att de flesta varorna är gamla och använda. Översyn är gjord men det är ingen garanti att det kan finnas dolda fel på varorna. För visning av delar eller mc, ring eller mejla.

Ångerrätt och retur

Ångerrätt gäller enligt distans- och hemförsäljningslagen 

Ångerrätten utnyttjas inom 14 dagar ifrån den dag du mottagit varan och ska meddelas oss inom denna tid. Varan ska lämnas eller sändas tillbaka till oss i väsentligt oförändrat skick. Om det är fel på varan, eller en felleverans av oss, står vi för returfrakt. Vill du returnera varan av annan orsak betalar du själv frakten. Vid återbetalning ange ditt kontonummer inklusive clearingnummer för insättning av köpesumma, vilken sker inom 30 dagar från det att vi mottagit varan.

När ångerrätt löpt ut kan förfrågan om retur göras till oss per telefon eller mejl. Vi tar ställning individuellt i varje fall i samråd med leverantör om beslut kring retur. Är det ej normal lagervara och returen godkänns av oss eller vår leverantör, drar vi av 25% i returavgift på köpesumman. Returer får ej sändas mot postförskott/efterkrav då dessa ej löses ut av oss. Returer skall alltid skickas som företagspaket till oss, då vi ej har möjlighet hämta på något utlämningsställe. Kvitto eller kopia på faktura måste alltid medsändas.

Returfrakter

Spara din fraktsedel då den även kan användas vid reklamationer och garantiåtgärder. Vi skickar inte ut nya fraktsedlar vid borttappad fraktsedel.

Vi har ej möjlighet att hämta ut paket som skickats som privatpaket eller som skall lösas ut med postförskott.

Transportskador

Skulle det inträffa att ett paket är skadat då du hämtar det hos utlämningsstället, anmäl detta då genast för ombudet. Upptäcker du en transportskada först när du kommer hem och öppnar paketet ta då snarast med dig hela försändelsen inklusive emballage tillbaka till ombudet. Ombudet ska då hjälpa dig att fylla i en skadeblankett för paketet.

JWC Enterprise GT

Jan Bernhardsson,

Svensebergvägen 4

45155 Uddevalla

Telefon: 0706946245

E-post: jan.bernhardsson.swe@gmail.com