Euro
Svenska
Close
Sök
Bild för kategori Standard 28"

Standard 28"

3 Items in Rutnät 4 Items in Rutnät Lista

Däck CST Platinum Protector, Punkt.skydd.7

Däck med Protection level 7. Tvålagers antipunktering. Ett tunt, men tätt, vävt EPS-skikt under ett 3mm gummiskikt. Däcket blir lättare och mer flexibelt med två skikt än med ETT tjockt antipunkteringsskikt. Däcksidan är med reflexrand. E-Bike-Ready. Stomme 60tpi.
€0,00

Däck CST XPedium Pro DoubleBreaker Punkt.skydd.6 , 28"

Däck med Protection level 6. DoubleBreaker - Tvålagers antipunktering, för dubbelt så mycket skydd. Det tunt, men tätt, vävda EPS-skiktet under ett 1mm gummiskikt. Däcket förblir lätt och flexibelt eftersom det har två skikt och inte ETT tjockt antipunkteringsskikt. Däcksidan är med reflexrand. E-Bike-Ready. Stomme 60tpi.
€0,00

Däck CST XPedium Punkt.skydd.1 , 28"

Däck med Protection level 1. Level 1 har ett skyddande 1mm gummiskikt mellan slitbanan och stommen. Däcket är fortfarande lätt och flexibelt. Däcksidan med reflexrand. Stomme 27tpi.
€0,00

Däck Schwalbe Big Apple 28"

Punkteringsskydd: RaceGuard. 3M Reflexrand. 67 TPI. Balloonbikes = Komfort - utnyttjar däckets luftkudde som fjäder. Ebikes E25.
€0,00

Däck Schwalbe Range Cruiser 28". 47-622

Det nya Range Cruiser har den mest mångsidiga profilen i Active Line. Det klarar både lätt cykling på gatan och har även bra grepp på löst underlag. Däcket är tillgängligt både med eller utan reflexrand. Punkteringsskydd med K-Guard.
€0,00

Däck Schwalbe Smart Sam -17, 28" 622

Nytt Smart Sam, nu är allrounddäcket ännu bättre. Nytt modernt och balanserat mönster. Lättrullat men med grepp. Performance line, kanttrådsdäck
€0,00
Kategorier