Swedish Krona
English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Skoskydd

Skoskydd

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

BBB Skoskydd ArcticDuty

Gjord för att skydda i riktigt vinterförhållande. Ergonomisk 3D-panelsdesign ger perfekt passform. Ytterpanel: 4,2 mm vattentätt Sharkskin neopren. Inre och frontpanel: 4,5 mm hydrofoba-multistretch-nylon-neopren kombinerar optimalt skydd med utmärkt passform. Limmade sömmar i kombination med vattentät tejp förhindrar vattenläckage. Reflekterande omvända blixtlås för bästa prestanda och synlighet. Neoprenflik bakom dragkedjan. Mjukt gummikardborreband för en säker passform och skydd för dragkedjan. Extra slitstark gummiförstärkt front och häldel.
249,00 kr

BBB Skoskydd HardWear

HardWear skoskydd är tillverkade av Polyurethane Neoprene vilket ger maximal värme och vattentäthet. Limmade sömmar gör den helt vattentät. Den är fortfarande smidig och följer lätt fotens rörelser. Skoskyddet är förstärkt med kevlar på ställen som slits hårt. 3M reflex på baksidan. Ett skoskydd perfekt för de svenska vägarna.
582,00 kr

BBB Skoskydd HeavyDuty

Skoskydd med 5mm neoprene håller fötterna varma vid torrt och kallt väder. Kraftig dragkedja baktill samt kardborre öppning under foten gör det enkelt att komma i och ur. Insydda reflexer i nedkant på hälen samt på kardborrebandet i överkant. Förstärkt med kevlar undertill i framkant och i mitten under skon.
411,00 kr

BBB Skoskydd LightFlex lycra , Blå

Lycra överdrag till skor som ger en slät vindbrytande yta. En storlek som passar skor i storlek 41-46.
236,00 kr

BBB Skoskydd Raceproof

Lättvikts skoskydd perfekt för lite kallare vår och höstdagar. Framdelen är gjord av Trioxx tyg och ger perfekt skydd mot den kalla vinden. I övrigt är skoskyddet tillverkat i mjukt och flexibelt material vilket ger hög komfort. Utan dragkedjor.
249,00 kr

BBB Skoskydd Rainflex Neon

Är du ute efter det ultimata regnskyddet för dina fötter? Vi har svaret, Rainflex skoskydd. Det här lätta och extremt flexibla skoskydd i lycra skyddar mot vind och regn tack vare en utvändig Polyurrethane-beläggning. Alla sömmar är med vattentät tejp på utsidan, vilket hindrar att vatten läcker igenom. Ett 40 mm brett elastiskt band förhindrar att vatten kommer in från toppen. Reflekterande detaljer för extra säkerhet. YKK-dragkedja. Förstärkt undertill samt på nosen. Bäst lämpad för landsvägsskor på grund av sin aerodynamiska passform.
546,00 kr