Swedish Krona
Svenska
Close
Sök
3 Items in Rutnät 4 Items in Rutnät Lista
Attribut

Elektronik Spray 200ml

Gör bilens elsystem funktionssäkert. Reducerar slitage. Förtränger fukt. Neutralt mot lack, plast och gummi. Rengör och skyddar mot korrosion. Goda smörjegenskaper. Helsyntetisk. För underhåll och vård av alla elektriska kontakter som insticks- och klämförbindelser, lampor och säkringar, strömfördelare och avbrytare, brytare, batteripoler, belysning, startmotor osv. För smörjning av finmekaniska komponenter som dörrlås, spakar, skenor, glidkablar.
374,00 kr

Handrengörning gel 5 Liter

I en hink perfekt för verkstaden. Innehåller poly-kulor för att underlätta rengöringen. Fritt från lösningsmedel, vattenbaserat.
611,00 kr

Liquid Handrengöring. 3 liter.

För grundlig och skonsam handrengöring. Tar bort även hårdnackad smuts som färg, olja och bromssmuts. Skonsam för händerna och sparsam förbrukning. Dermatologiskt testad. Rengör de torra händerna grundligt och spola sedan av.
575,00 kr

Motorbike Cleaner. 1 Liter.

För snabb och grundlig rengöring av motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar och snöskotrar osv. Innehåller inga miljöfarliga lösningsmedel.
261,00 kr

Motorbike Cleaner. 5 Liter.

För snabb och grundlig rengöring av motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar och snöskotrar osv. Innehåller inga miljöfarliga lösningsmedel.
863,00 kr

Motorbike Hjälm interiörrengöring. 300ml.

Rengör grundligt och skonsamt. Tar snabbt bort dålig lukt som förorsakats av bakterier och svamp (ca. 10 minuter). Bildar en skyddsfilm som förhindrar ny snabb nedsmutsning.
136,00 kr