Swedish Krona
English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
3 Items in Grid 4 Items in Grid List

BBB Glasögon Avenger

Sportglasögon med moderna design. Mycket bekväma med utbytbara linser och justerbart nässtöd. Levereras med rökfärgade linser monterat samt 2 extra linser medföljer, klara och gula. UV-skydd.
755,00 kr

BBB Glasögon Avenger Fotokromatisk

Bekväma glasögon med futuristisk design, med fotokromatiska linser som skiftar mellan 85-17% beroende på ljus. Linserna, i polycarbon, är utbytbara. Justerbart nässtöd. Skyddspåse medföljer. UV-skydd.
1.175,00 kr

BBB Glasögon Comander

Sportglasögon med futuristisk design, Bekväma med många möjligheter att justera. Med utbytbara linser med AirFlow samt med speciell beläggning som gör att vatten från regn rinner av bättre. Levereras med rökfärgade linser samt med 2st extra som medföljer (klara och gula). UV-skydd.
1.025,00 kr

BBB Glasögon Impress

Moderna glasögon med lättviktsram, med rökfärgade linser. Linserna, i polycarbon, är utbytbara. Två extra linser medföljer, klara och gula. Justerbart nässtöd. Skyddspåse medföljer. UV-skydd.
498,00 kr

BBB Glasögon Impress Fotokromatisk

Moderna glasögon med lättviktsram, med fotokromatiska linser som skiftar mellan 85-17% beroende på ljus. Linserna, i polycarbon, är utbytbara. Justerbart nässtöd. Skyddspåse medföljer. UV-skydd.
882,00 kr

BBB Glasögon Impress Reader, med "läsyta".

Linser med en liten läsyta för personer med synfel för att läsa. Justerbart gummerat nässtöd. Photokromatisk lins som anpassar sig till omgivande ljusförhållanden. Finns i två olika slipningar, +1.5 eller +2.0
1.019,00 kr