Swedish Krona
English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category ATV

ATV

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

ATV 4T Motoroil 10W-40

Motorolja från Liqui Moly med hög prestanda baserat på syntesteknologi. Utvecklad för luft- och vattenkylda 4-taktsmotorer med omfattande offroad-belastning. För användning inom sport. Lämpar sig för ATV (All Terrain Vehicles), fyrhjulingar och SxS (Side by Side) med och utan våtlamellkoppling. Ger maximal effekt och skydd för motorn vid alla driftsförhållanden. Optimal smörjning, utmärkt renlighet i motorn, utmärkta friktionsvärden samt minimalt slitage är en självklarhet för mjuk koppling och växel. Katalysatortestad.
311,00 kr

ATV 4T Motoroil 5W50

Motorolja från Liqui Moly med hög prestanda baserat på syntesteknologi. Utvecklad för luft- och vattenkylda 4-taktsmotorer med omfattande offroad-belastning. För användning inom sport. Lämpar sig för ATV (All Terrain Vehicles), fyrhjulingar och SxS (Side by Side) med och utan våtkoppling. Ger maximal effekt och skydd för motorn vid alla driftsförhållanden. Optimal smörjning, utmärkt renlighet i motorn, utmärkta friktionsvärden samt minimalt slitage är en självklarhet för mjuk koppling och växel. Katalysatortestad.
311,00 kr

Motorbike Axle Oil 10 W-30 AT. 1 Liter

Effektiv högtrycksväxellådsolja från Liqui Moly, tillverkad av noga utvalda basoljor och flerfunktionstillsatser. Därmed säkerställs ett brett användningsområde i växlar och drivningar.
261,00 kr